DKK 985,-

Per person

Oplevelsestur

  • En hyggelig oplevelse - kun for rutineret
  • Varighed: 5 timer. Ridetid 3 timer 45 min.
  • Sværhedsgrad: ★

Beskrivelse

Oplevelsesturen er for dig som elsker heste og gerne vil tilbringe en masse timer i den skønne natur omkring Hammershus sammen med nogle fantastiske heste og glade mennesker.

På denne tur er man med til både at indfange hestene, klargøring, en god lang ridetur og tilsidst afsadling og afslutning på turen.

På selve rideturen får du både lov til at ride helt tæt på Hammershus, ride under den gamle bro op til borgen og langs de mange gamle stier hen til ruinen. Derudover kommer man hen i det smukke landskab i Slotslyngen, derefter rundt langs nogle af de gamle stenbrud og en tur til hammerknuden før turen afsluttes med en tur i vandet. Halvvejs på turen holdes der en pause hvor der vil blive serveret drikkelse og lidt godt til ganen.

Denne tur rides kun om Lørdagen.

Krav til turen

For at kunne komme med på denne fantastiske idylliske oplevelse, skal man have godt kendskab til heste således at man selv kan sadle op og af samt ride skridt, trav og galop uden problemer.

Det skal du medbringe

Praktisk tøj efter vejret. Bare ben og sandaler er ikke optimalt at have på omkring hesten. Derfor hav gerne lukkede sko og lange bukser.

 

Ridehjelme kan lånes på stedet. Ligeledes kan sikkerhedsveste, hvis man ønsker dette.

 

Alt ridning er på eget ansvar. Hvis man skulle være så uheldig at komme til skade, er det ens eget forsikring der skal dække.