Rideture Bornholm

Capture9

Tak til vores samarbejdspartnere

Skabelsen af Rideture Bornholm har kun været mulig ved et godt samarbejde og hjælp fra virksomheder og offentlige myndigheder. Derfor siger vi et stort TAK til alle vores samarbejdspartnere!

Du kan læse mere om hvem de er her på siden.

Naturstyrelsen og Hammershus​

På Naturstyrelsens hjemmeside kan I finde masser af oplysninger om, hvad I kan opleve på Hammershus. Her kan I også finde information om parkeringsforhold og en særlig opfordring til de voksne. På hjemmesiden finder I også Naturstyrelsens folder om Hammershus samt spændende historier, I kan læse før besøget. Naturstyrelsen hjemmeside finder i her.

Hammershus besøgscenter

Oplev Hammershus på en helt ny måde fra det nye besøgscenter ved Hammershus. Fra besøgscentret kan man se Hammershus i panoramaudsigt. Den 10. maj åbnede BobbaBella – en familierestaurant skabt af folkene bag bl.a. Kadeau. Besøgscentret byder også på en fascinerede udstilling hvor der er mulighed for at læse om borgruinens utrolige historie. Læs mere om besøgscentret her.

Hammershus lam

Hvis man går en tur på den gamle borgruin eller i den omkring liggende natur, så kan man ikke undgå at se en masse får, geder eller kvæg. Dyrene bruges naturligvis til afgræsning, for at holde beplantningen nede. Alle dyrene i området omkring Hammershus ejes af Jan Seerup, som i kan besøge på Den Bornholmske Gårdbutik eller på hans Facebook side: Den Bornholmske Gårdbutik. Den Bornholmske Gårdbutik er en forening af lokale bornholmske fødevare producenter, som holder til huse på LL. Bjerregård lige udenfor Vestermarie. Foreningen består af 10 producenter som levere alt fra juice, moste, frugt og grønt, strikke varer, skind og et stort udvalg af udskæringer fra kvæg, får, ged, lama og svin.

da_DKDansk